Toernooi

• Helaas heeft het uitwisselingstoernooi met BC-IJsselstein niet plaats gevonden. We zoeken gezamenlijk naar een nieuwe datum aan de start van het nieuwe speelseizoen in september.
  • SAVE the DATE: op 24 april 2022 spelen we weer een uitwisselingstoernooi met IJsselstein. Nadere berichtgeving volgt, maar deze datum kun je alvast reserveren.
  • Aan georganiseerde toernooien in de omgeving kunnen spelers vrijwillig mee doen, of je nu een jonge, oude of beginnende, gevorderde speler bent. Als bestuur ontvangen wij regelmatig uitnodigingen van andere verengingen, die wij dan met de leden delen. We bekijken per keer of wij met een kleine of grotere afvaardiging aan het betreffende toernooi willen deelnemen.
  • Op 7 april 2018 hebben we een vrienden toernooi met de BC-IJsselstein georganiseerd; de voormalige badmintonclub van twee van onze nieuwe leden. Het is een erg geslaagde dag geworden, die we in Roswinkel met een hapje en drankje hebben afgesloten. De speciale (en laat) ingebrachte wisselbeker ging naar IJsselstein, waarna er direct een spontane tegen uitnodiging voor een toernooi in IJsselstein volgde.
  • In mei 2019 zijn wij met een groep van acht BC-Pegasus spelers naar IJsselstein afgereisd. Hier werd het wederom een geslaagd vrienden-toernooi en een gezellige, sportieve dag die we wederom gezamenlijk met een drankje en hapje hebben afgesloten. Op naar de editie in 2020, waar wij de wisselbeker weer terug naar Ter Apel willen brengen.

.