Seizoen 2021

• Aansluitend aan de ALV hebben we onze jaarlijkse BBQ gehouden. Wederom werd het een geslaagde, gezellige avond waar we heerlijk hebben genoten van een hapje en een drankje.

• Tijdens de ALV is Michel Beijk als penningmeester afgetreden. Michel bij deze nogmaals dank voor je jarenlange vrijwillige inzet voor de club. Gelukkig hebben we direct een nieuwe penningmeester kunnen benoemen en is Johanna Becker vanaf 15 sept. als penningmeester toegetreden tot het bestuur.
  • Op vrijdag 27 augustus houden we de Algemene Leden Vergadering (ALV) met aansluitend onze jaarlijkse BBQ. Ook daar hoop ik de meesten van jullie welkom te kunnen heten.
  • Op donderdagavond 26 augustus mogen we weer los en is onze eerste badmintonavond!  Ik hoop dat we elkaar daar in goede gezondheid weer  kunnen begroeten.
  • De aanhoudende problemen rond het corona virus hebben ook het gehele voorjaar 2021 geleid tot sluiting van de sporthallen. Wij mochten dan ook dit hele voorjaarsseizoen niet badmintonnen. Met z'n allen is het uitkijken naar de 2e helft van het seizoen, waarin we hopen het gehele najaar weer normaal te kunnen en mogen spelen.

Seizoen 2020

• Het gehele najaar van 2020 hebben we vanwege de Covid 19 uitbraak en de corona virus perikelen niet kunnen badmintonnen; wel enorm balen maar het is helaas niet anders.
  • Op zaterdag 4 juli hebben we onze jaarlijkse BBQ gehad. In een ontspannen sfeer konden we eindelijk elkaar weer eens met z'n allen ontmoeten en bijpraten. Na veel hele mooie en warme, droge voorjaarsdagen, viel het weer even wat tegen. Daarin tegen hebben we volop genoten van de BBQ en kijken we met z'n allen hals reikend uit naar de start van het nieuwe speelseizoen 2020/2021
  • Wat hebben we een ander seizoen, door het corona virus. Gelukkig maken alle leden het nog steeds goed en zijn we gezond. Badmintonnen doen we dit voorjaarsseizoen niet en het wordt nu afwachten of we begin september weer mogen gaan shuttelen. Dit memorabele seizoen willen we toch proberen gezellig met elkaar af te sluiten, met het door laten gaan van onze jaarlijkse BBQ.
  • Safe The Date: 19 APRIL 2020  uitwisselingstoernooi met BC-IJsselstein in sporthal Ter Apel.
  • Het was op 1 maart alweer het 19-de veteranen toernooi in Hoogezand, waar wij met een afvaardiging van 6 Pegasus leden bij aanwezig waren en heerlijk fanatiek hebben kunnen badmintonnen. Het was een gezellige, leuke, lange dag waar we soms van het langer wachten en zitten op de lage bankjes in de sporthal wat stijfjes werden. Maar wat wil je ook, we zijn tenslotte veteranen!

• Na een kleine 3 weken pauze vanwege de Kerstvakantie, zijn we op 9 januari met frisse moed en goede voornemens weer gestart. De opkomst op deze eerste speelavond van het nieuwe jaar was veelbelovend en iedereen heeft er weer zin in. Met de komst van enkele nieuw toegetreden leden beloofd het een mooie, uitdagende tweede helft van dit speelseizoen te worden.

Seizoen 2019
  • Op 24 april 2019 hebben we met een aantal leden kort stil gestaan bij het 45-jarig bestaan van de vereniging. Na een kopje koffie met gebak hebben we gezamenlijk in de sporthal een nieuw reclamebord onthult. Met een foto en een uitgebreid persbericht heeft de Ter Apeler Courant hier volop aandacht aan gegeven. Na 45 jaar zijn we nog steeds volop in beweging!

• Vanuit Rzijn van de gemeente en het servicepunt vrijwilligerswerk zijn we op 14 mei 2019, als bestuur in het zonnetje gezet. We hebben de vrijwilligers waarderingsprijs ontvangen, waaraan een bedrag van € 200,- is gekoppeld. Hier gaan wij als bestuur, niet alleen van genieten maar dit mooie bedrag zullen voor de gehele vereniging inzetten. Met uiteraard ook dank aan alle vorige bestuursleden van de vereniging.

• Op 31 augustus hebben we onze jaarlijkse Pegasus BBQ avond gehad. Ter afsluiting van het afgelopen speelseizoen en als start van een nieuw seizoen. Dit jaar waren we op een nieuwe locatie, namelijk bij de voorzitter thuis in Roswinkel. Het was wederom erg geslaagd en gezellig, met bijna alle leden aanwezig en eveneens al een paar aspirant leden.

• In oktober ondersteunden we, voor het 2e jaar oprij, Humanitas met hun beweegcafé. Op verzoek van Nick Krops, gaven we op 4 woensdagavonden met een paar leden een soort van "badminton clinic". Dit betekende dat we met een aantal cliënten gewoon een fijn en gezellig "potje" badminton gespeeld hebben. Met elkaar zijn we zo een uurtje volop in beweging geweest en daarna hebben we een lekker kopje koffie of thee in de kantine van de sporthal gedronken.